Pakkelia ja pumppia

21. syyskuuta 2015

Käytiin systerin kanssa suoraan töiden jälkeen hakemassa aamukortti lähisalille, jotta saisin taas potkua treenaamiseen vuoden tauon jälkeen. Kymmenisen minuutin kävelymatka ainakin mahdollistaisi sen, että talven tullenkin sitä saattaisi raahata sen hanurin sinne asti, vaikka kyllähän se siitä vähäisestäkin matkasta puolet lähempänä oleva naistensali jumppineen houkuttelisi. Ei sillä, että olisin ryhmätuntien ystävä, mutta jooga tekee ihmeitä tällekin rautakangelle..
Otin siis näin alkajaisiksi kortin vain kuukaudeksi, jotta näen millaisesta salista on kyse ja kuinka viihdyn. Rakastin Lauttasaaressa asustellessani ihanan hiljaista ja leppoisaa Ladylineä, joka oli vakkarisalini. Töölöön muuttaessani vaihtui sali naapurin Töölö-Gymiksi, jonka kanssa en koskaan oikein tullut ihan sinuiksi, joten saleilu jäi paljon vähemmälle, kunnes viime syksynä lopetin kokonaan..
Kieltämättä vähän mietityttää, mitä tästä tulee, mutta eipä sitä ainakaan ole koskaan katunut, että olisi salille lähtenyt.. :)

Käytiin Sannan kanssa viikonloppuna Jumbossa pikashoppailemassa. Ajatus oli ihan loistava, vaikka koko reissu alkoikin vähän heikonpuoleisesti. Jouduttiin ensin siirtämään treffejä tunnilla, kun kampaajalla venähtikin vähän pidempään. Pysäkille päästyäni lähdin kiireessä painelemaan ihan väärään suuntaan, hukaten itseni jonnekin jumalan seläntaa. Kun parin ruuhkaisen tien ylityksen ja parkkihallin ojan kautta oikaisemisen jälkeen löysimme vihdoin toisemme ja pääsin istahtamaan autoon, kaatoi Sanna vauhdikkaasti kahvit syliinsä. Tämän jälkeen ajettiin innokkaasti vielä väärästä liittymästä, joka varmisti sen, että shoppailuaika oli puristettu minimiin. :D Reippain askelin Jumboon, pikavisiitti Zarassa ja viimeistään Inglotin loppuunmyynnin nähdessäni jatkettiin ostoksia teemalla  "mene sä tuonne, niin mä menen tuonne".
Tiedättekö sen ns. shoppailupaniikin, kun kello tikittää ja on vain sillä mentaliteetilla liikkeellä, että jotain on saatava! Simppeli musta neulehan se oli oikeastaan hakusessa, mutta meikkilöytöjen jälkeen luovuin ideasta hymyssä suin.

Inglotilta mukaan tarttui korallin sävyinen huulipuna nro 279, sekä kaunis nudepuna 168. Poskipuna nro 66, oli sävyltään sellainen, jota olin etsinyt luomivärinä, joten nappasin sen varuiksi matkaan, kun halvalla lähti. Punaruskea luomiväri 55 - josta muuten tulee meikkikuvaa huomenissa - muistutti erästä pinterestistä bongaamaani toisen merkin sävyä, jonka olisin halunnut sellaisenaan, mutta sitä myytiin vain paletissa, jossa oli pari muuta sävyä joille en vielä lämmennyt. Pinkki 74 oli extempore valinta, jonka muistin olevan jotain aivan muuta, kuin pinkki, mutta en lyttää ennen kuin olen testannut. :D

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, rakkauskirjeet ja lahjukset voi pistää osoitteeseen EHBblog@gmail.com. ;)