Halloween makeup

31. lokakuuta 2015

Innostuin instagramin Halloween lookkien inspiroimana vierailemaan punanaamiossa tällä viikolla - oikeastaan kolmisen kertaa, jos nyt ihan rehellisiä ollaan. Valitettavasti en myöskään ollut ainoa, sillä jonot kiemurtelivat jo ulko-ovelta, myymälän takaosan kautta kassoille, mutta kun sitä saa jonkun päähänpiston, niin sitä innostusta ei pysäytä sitten mikään!


En ole koskaan harrastanut kasvomaalauksia, joten olin jo ensimmäisen kymmenen minuutin sisällä lähes valmis luovuttamaan ja pesemään meikit pois! Luulin sitä helpommaksi, mutta, kun on tunnin jos toisenkin sutinut menemään, niin alkaa sitä tuntumaa pikkuhiljaa irrota, eikä enää malttaisikaan lopettaa..

Käytin Punanaamion Color Cups - rasvavärejä, mutta virheestä oppineena suosittelen siirtymään suoraan vesiliukoisiin kasvomaaleihin, mikäli ei halua repiä tukkaa irti päästä, sekä kiroilla ja hyppiä tasajalkaa, kun kaikki levahtaa, mikään ei häivyty ja oma ihon sävy kuultaa läpi. :D Päädyin lopulta maalailemaan tummat osioit Make Up Storen mustalla Cake Eyelinerilla, jonka päälle töpöttelin vielä UD:n blackout luomiväriä. Mitäs tuumaatte?

Meillä on Halloween pirskeet huomenissa. Vuokrasimme pienen baarin, jossa saamme temmeltää vapaasti omalla porukalla iltaan asti..
Mielenkiinnolla odotan mitä kaikkea hauskaa tytöt on keksineet!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, rakkauskirjeet ja lahjukset voi pistää osoitteeseen EHBblog@gmail.com. ;)