Nettituttuja + päiväni kuvina

16. lokakuuta 2015

Ilmeisesti luulen, että ihmiset joko lukevat ajatukseni tai, että kaikki tapahtumat ja ajatukseni siirtyvät  automaattisesti tänne blogin puolelle pitkänä raporttina, koska olen joka viikko varma, että olen jo asiasta maininnut, vaikka se olisikin tapahtunut vasta samana päivänä.. :D Ilmeisesti ihan liikaa mielessä, kun ei meinaa ajatus pysyä perässä..

Meillä on ollut paljon häppeninkiä töissä tässä viikon sisään ja ollaan kärrätty satoja laatikoita ees taas, joten töiden jälkeen olen malttanut vain lenkittää Dinon, josta suoriuduttuani olen jumittanut paikoillani ja pariin otteeseen jopa avannut telkkarin! Eiköhän The Walkin Dead-sarjan uusin tuotantokausikin alkanut alkuviikostakin juuri sopivasti, joten liimauduin hyvillä mielin snorkkeli kiinni ruutuun koko loppuillaksi..
Vaikka olen perheen paskahousu ja olen lapsuudesta asti omistanut vähän liiankin ylivilkkaan mielikuvituksen, ei sarja jostain syystä aiheuta jännäkakka-fiilareita, vain sellaista koukuttavaa, ihanaa vatsassa kutittelevaa jännitystä, jonka takia haluaisi katsoa kaikki jaksot heti kerralla putkeen! Siskoa taas hirvittää sitten meikäläisenkin edestä..

Retuutin sunnuntaina kameraa matkassa, jotta saisin toteutettua "päiväni kuvina"-tyyppisen jutun, vähän heikolla menestyksellä, mutta kyllä sinne kameraan nyt sentään muutama räpsy tallentui..

Pummi herää aamulla aina viimeistään silloin, kun avaan jääkaapin oven. Nakit ilmeisesti huutelee sen nimeä.. Eihän kukaan voi tuollaisia söpöjä vääriä sääriä vastustaa.

Mikään ei ole niin hyvää, kuin super rapsakaksi paahdettu leipä! Se ei saa olla lämmin, kun sen voitelee, vaan mielellään jäähtynyt ja vähän koppurainen, ettei se vahingossakaan jää liian pehmeäksi.. Voille ja leikkeleille hyvää vaihtelua tuo avocado.

Kamat kantoon ja junalle..

Kävin äitillä auttelemassa viimeisten muuttolaatikoiden rahtauksessa ja pusuttelemassa meidän perheen toista karvaista lasta.
Palkkioksi sain pöperöä.

Oltiin sovittu Willyn kanssa, että nähdään sunnuntaina. Hän sanoi edellisenä päivänä lähtevänsä juhlimaan, joten en raaskinut aamusta terrorisoida jos on vaikka pää vähän kipeä. Odotin, että hän ilmoittelee, kun on takaisin elävien kirjoissa ja eiköhän herrakin odotellut kohteliaasti, että ilmoittelen, kun aikatauluun käy.. :D Kunnon uuvatteja molemmat..

Käytiin Teerenpelissä teellä ja Kampissa jälkkärillä.. Kyllä se Fairly nuts vaan vie voiton muilta mauilta. Tästä asiastahan ei kiistellä!

Jotenkin epärealistista, että ollaan tosiaan tunnettu jo 12-vuotta. Vanhat pierut.
Tutustuttiin aikoinaan ii2-nimisellä sivustolla, jonka kautta sitten kutsuin hänet ja hänen ystävänsä Suomeen, meille asustelemaan muutamaksi viikoksi. :D Meidän ystävyydestä on tosiaan äitiäni kiittäminen, sillä pitäähän sitä nyt vähän hullu olla, että antaa tyttärensä kutsua tuntemattomia toiselta puolen mualimaa kylään.. hehe..
Willy on yksi niistä ihmisistä, jotka eivät kaunistele, vaan sanovat rehellisesti mitä ajattelevat päin naamaa, vaikka se olisi asia mitä et välttämättä sillä hetkellä haluaisikaan kuulla. Pitkällä tähtäimellä siitä on aina ollut apua, että joku muu sanoo sen ääneen, mitä et itse pysty toteamaan.

4 kommenttia :

 1. Mitä!? Ylirapsakka kylmä paahtoleipä? Oikeesti? :D :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se koskee ruisleipiä ja tuollaisia kauraleipiä joissa sama koostumus. :D Tavallinen paahtis saa olla lämmin, mutta ei sekään pehmeä. ;)

   Poista
 2. Heh, Willy näyttää ainakin tossa kuvassa ja arskalasit päässä ihan mun miekkoselta. :D Mutta olen kyllä jyrkästi eli mieltä tuosta B&J's -asiasta!

  t. Kissis

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mietitkö sekuntiakaan kuvan nähdessäs, että heeeeetkinen. :'D

   Vaadin hyviä perusteluita! :D Mikä muka peittoaa sen?

   Poista

Kiitos kommentistasi, rakkauskirjeet ja lahjukset voi pistää osoitteeseen EHBblog@gmail.com. ;)