säteilevää luonnollista kauneutta

22. lokakuuta 2015

Tämän hetken innostus on selkeästi tuolla tuotekuvauksen puolella. Nyt tuntuu, että vietän mielummin sen ainoan vapaan tunnin kuvaten ja sommitellen tuotteita, kuin istuen snorkkeli kiinni koneen ruudussa. Eräänä päivänä työkaveri kaipasi apua asu/tuotekuvaukseen ja meikäläinenhän lähti innosta kiljuen matkaan. Ainoa huono puolihan siinä vain oli, etten olisi millään malttanut lopettaa..

Sain Lumenelta jokin aika sitten ihanan tuotepaketin ja monen hätäisen kuvausyrityksen jälkeen päätin eilen illalla, että NYT haluan räpsiä kuvia tuotteista jonkin brändiin sopivan, luonnollisen ja raikkaan kanssa. Ainoa ongelma oli, ettei sillä hetkellä ollut tarjolla kauniita leikkokukkia tai muuta sopivaa materiaalia, kunnes tajusin, että kuihtuneen oliivipuuni juureen oli ilmestynyt sopivasti kaksi pitkänä rehottavaa rikkakasvia, joissa oli kauniin vihreät lehdet. Kyllä hätä keinot keksii! :D


Skin Tone Perfector, eli kotoisasti ihon sävyn heleyttäjä. Tämä on todennäköisesti yksi suurimpia kesän hittituotteita ja se viedään käsistä aina kevään tullen.
Se sopii joko sellaisenaan kasvojen korkeimpiin kohtiin korostamaan, tai sekoitettuna meikkivoiteeseen, tuomaan luonnollista hehkua iholle.  Itse taputtelen sitä meikkivoiteen päälle, kasvojen korkeimpiin kohtiin tuomaan hehkua ja näyttävyyttä.


Longwear Blur Foundation - Tätä olen itseasiassa käyttänyt jo useamman tuubin, joten se oli entuudestaan hyvinkin tuttu tuote. Heti ilmojen viiletessä nassuni kuivuu, kuin korppu, joten korvasin mineraalipohjan lähes kokonaan tällä. Käytän levittämiseen kostutettua meikkisientä, jolloin lopputulos on juuri sopivan kuulas, mutta peittävä. Kun iholla oli vielä häivähdys auringosta, sekoitin joukkoon aina tipan sävyä numero 5, jolloin sain luonnollisen päivettyneen värin, ilman possunpunaiseen vivahtavaa lopputulosta.
Spf on ehdoton, myös talvella..

CC-voide - Tätä en ollut aiemmin testannut ja ihastuin heti sen silkkiseen koostumukseen, vaikka sävy itsessään oli aavistuksen liian vaalea iholleni. Ei tämä suotta ole Lumenen hehkutetuimpia meikkivoiteita! Se oli niin luonnollinen, että hetken jo epäilin onko naamavärkille tapahtunut yön aikana ihmeitä, kun iho näytti niin hyvältä.


Eyebrow Shaping wax - Tätä en IKINÄ enää vaihda pois. Ihan järkytyin, kun muistin, että tuote oli lempparini  ja taisi olla jopa ainoa kulmatuotteeni melkein kymmenisen (?) vuotta taaksepäin, enkä tiedä miksi tiemme koskaan erkanivatkaan. Se saa tuulessakin temmeltävät ohuet haiveneni - joita kulmakarvoiksi kutsun - siistiin riviin ja pysymään huolitellumman näköisinä koko päivän.. Näitä oli aikoinaan muistaakseni vain väritön sekä kylmä tummanruskea, mutta nykyään tarjolla on myös meille wannabe vaaleille luonnollinen kevyempi sävy.

Ja jottei projektit loppuisi kesken, kävin tänään noutamassa Duin tuotteita kuvattavaksi ja töiden jälkeen konttasin tuolla pihamaalla piiskaavassa kaatosateessa erilaisia lehtiä ja muuta kuvausmateriaalia keräten. Kummasti sitä jaksaa jurnuttaa etiäppäin, kun on jostain mieluisasta hommasta kyse!

3 kommenttia :

 1. Mä tarviin nyt niin ne lamput, nää sun meikkikuvat on viime aikoina olleet ihan pööfekt. :D Ja melkein itsekin testannut kaikki postauksen tuotteet, ja blogissakin ylistänyt, ei näitä turhaan kehuta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihana, kiitos. :D Sitä on itse aina niin pirun kriittinen.. heh..

   Joo, kyllä Lumene hakkaa aika monet merkit laadullaan. :)

   Poista
 2. Todella upeita kuvia. Tuo Lumenen ihon heleyttäjä on todella ihana tuote. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, rakkauskirjeet ja lahjukset voi pistää osoitteeseen EHBblog@gmail.com. ;)