Astetta syvällisempi haaste..

24. marraskuuta 2015

Mistä olet kiitollinen juuri nyt?
♥ Ounce:n taivaallisesta mustasta teestä, nimeltä Aurinkoinen.
♥ Öistä tärkeän ihmisen vierellä, joka saa edelleen tuntemaan oloni kauniiksi ja rakastetuksi..
♥ Musiikista - Adelen biisi Hello, jonka mukaan välillä tanssahtelen dramaattisesti pitkin kämppää ja välillä itkeä pillitän, kuin viimeistä päivää..
♥ Terveydestäni.
♥ Maailman ihanimmasta perheestä, joiden kanssa välillä huudetaan kilpaa, että saisimme toisiltamme suunvuoron..
♥ Koti, jossa tunnen oloni turvalliseksi - ja jossa eräs karvainen nelijalkainen muistaa aina osoittaa pusuillaan, että olen toivottu vara-äippä/nakkimestari..
♥ Rakkaat ystävät, jotka jaksavat kuunnella huonoja vitsejäni.

Minkä valinnan tai asian haluaisit muuttaa elämässäsi, jos pystyisit?

 "Jos tädillä olisi munat, se olisi setä"- tapaa äitini joskus sanoa ja lauseen sanoma pitää niin paikkansa! Ei ole järkeä pohtia mitä jos, kun on kyse menneestä, jolle ei enää voi mitään.. Sitä ajatellessa tulee yleensä vain enemminkin paha mieli, kuin seuraa mitään hyvää..

Jos nyt kuitenkin voisin palata kymmenisen vuotta taaksepäin ja sanoa jotain nuorelle itselleni, kehottaisin pitämään puoleni ja kiinni omista unelmistani, sen sijaan, että antaisin naivina muiden päättää elämästäni..


Mikä on sinun mielestäsi elämän tarkoitus?
Rakastaa, tehdä niitä asioita mistä nauttii, kokeilla omia rajojaan ja ottaa riskejä, jotta voi sitten kiikkustuolissa kertoa pilke silmäkulmassa siskon lapsen lapsille, että mitä hulluuksia sitä tulikaan tehtyä nuorena..Kiitos haasteesta Ansku ja Taru. ♥

1 kommentti :

Kiitos kommentistasi, rakkauskirjeet ja lahjukset voi pistää osoitteeseen EHBblog@gmail.com. ;)