Helppo, mutta näyttävä silmämeikki

29. marraskuuta 2015

Kuluneella viikolla olen useampaan otteeseen halunnut piristää katsetta ja näyttää hieman huolitellummalta ilman, että joutuisin heräämään tuntia normaalia aiemmin leikkimään luomiväreillä ja vääntämään näyttäviä sumusilmiä.
Tähän lookkiin tarvitset vain eyelinerin, ruskean,- tai mikä tahansa mieluisa keskitumma sävy -  mustan luomivärin, sekä mustan rajauskynän/geelilinerin..

Aloitin vetämällä yläluomelle mustalla eyelinerilla hieman kissamaisen paksumman rajauksen, jonka pehmensin mustalla luomivärillä. Silmän sisärajan (waterline) rajasin Maybellinen mustalla Lasting Drama Gel eyelinerilla, joka on muuten aivan huikea tuote, sillä se on ja pysyy 24H vaikka simmuni ovat vetistelevää sorttia.
Alaluomelle levitin Urban Decayn kaikkien aikojen lemppariani, harmaanruskeaa sävyä nimeltä Tease, jonka ylle ripsirajaan häivyttelin UD:n syvänmustaa, sävyä blackout. Lisäsin tekoripset vielä katsetta avaamaan ja simppeli, mutta näyttävä silmämeikki oli valmis. :)

Meikkipohjaan käytin Lumenen lempparia, longwear blur meikkivoidetta, sävyssä 1.


Aina sanotaan, että pienisilmäisenä ei kannata käyttää tummia sisärajauksia, koska ne pienentävät tihrusilmiä entuudestaan, mutta tässä tapauksessa kannattaa hylätä säännöt ja vähintään testata toimiiko/tykkääkö omissa simmuissa..
Minulla on tosi pyöreät silmät, jonka takia häivyttelen luomivärit aina enemmän ulospäin, jotta saisin niistä kissamaisemmat, joten tykkään siitä, miten sisärajauksen avulla silmistäni saa selkeästi viirumaisemmat..

11 kommenttia :

 1. Upea meikki ja jotenkin tolla silmämeikillä sun silmien väri tulee vielä paremmin esille! :)

  VastaaPoista
 2. Tosi kaunis! Taidan haluta kans tuon Lasting Drama Gel eyelinerin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ihan superi tuote! Kaikki perus rajauskynät levahtaa auttamatta alaluomille ja suttaa kaikki paikat, mutta tuo on ja pysyy kuin tauti. :)

   Poista
 3. Olenkin viimeaikoina huomannut sun upeet meikit jo moneen kertaan, mutta on jäänyt sanomatta! Oot kyllä sellanen taituri ja kaunotar <3 Mä innostuin nyt kans vähän, jos alkaisin opetella luomivärien laittoa.. kas kun olen mennyt vaan sellasella vaalealla muutaman vuoden :D Ostin ihan uuden siveltimenkin, ohhoh :D Mun täytyy kysellä sulta vinkkejä lisää kaikenmaailman kynistä, kun en tajua tuosta meikkimerestä poimia kuitenkaan niitä hyviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 <3 Pidetääs viini-iltamat, niin eiköhän me keritä siinä sivussa vähän pakkeloimaan ja sitten joku pvä voidaan käydä kosmetiikkakaupoilla yhressä. ;) Pistetään vaan Pullis hoitoon isukille..

   Poista
 4. Vau mikä kissasilmä! itse olen monta kertaa koittanut luoda ylellisen seksikästä smoky eyes-lookkia, mutta tuo luomiväri alaluomelle tuottaa.. noh, HIEMAN hankaluuksia. Millä levitit sen? Itse näytän aina ihan turpaanisaaneelta vaika kuinka sirolla värkillä koitan väriä laittaa :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se varmasti riippuu myös omasta silmän mallista, että kuinka alas kannattaa häivytellä. :D
   Koska olen pienisilmäinen, niin sitä pullistavaa alaluomea ei ole, joten uskallan häivytellä vaalempaa ruskeaa aika runsaalla kädellä, kuitenkin myötäillen silmän muotoa. Tummemman sävyn pistän sitten vähän lähemmäs ripsirajaa. Levitin vaaleamman sävyn pyöreällä (n.1cm halkaisija) siveltimellä ja mustan sellaisella litteällä ja pienellä n. 3mm levyisellä siveltimellä.

   Poista
 5. Sä oot vaan muru aivan liian kaunis <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, rakkauskirjeet ja lahjukset voi pistää osoitteeseen EHBblog@gmail.com. ;)