Aikainen joululahja ja urpoilua

8. joulukuuta 2015

Vaikka viikonloppu tyttöporukalla teki terää - vähäisistä yöunista huolimatta - on se vaan niin ihanaa olla taas kotona! Muistin taas isossa talossa yöllä haahuillessani, että miksi en kaipaa enää omakotitalo-elämää.. Mitä pienempi luukku, sen turvallisempi olo!
Meinasin mm. saada paskahalvauksen viimeisenä yönä, kun heräsin Kristiinan kiljumiseen ja piilouduin unenpöpperössä ihan paniikissa peiton alle, ihan kuin se olisi panssari, joka suojaisi kaikelta. hahahha.
Onneksi minulla ei ole lapsia. Piiloutuisin ensin itse ja sitten tajuaisin kysyä, että onko kaikki muut tallessa.. Selkeää Super Hero ainesta!

Joulu tuli jo ennakkoon viime viikolla, kun kiikutin lahjani kotiin verkkokauppa.comista.  ♥️Olin vuosia vannonut, etten vaihtaisi omppuun mistään hinnasta, mutta niin se mieli vaan muuttuu..
Ei varmaan tarvitse edes selittää, kuinka rakastunut olen tuohon vempeleeseen! Kuvien käsitteleminen on paljon mieluisampaa puuhaa, kun näyttö on tarkka, eikä tarvitse arvuutella, että miltäköhän ne sävyt mahtaa näyttää. Asetukset on vain vielä vähän hakusessa..Kone löysi väliaikaisen paikkansa olohuoneen pöydältä, jossa se saa majailla, kunnes löydän uuden työpöydän.  Olen haaveillut vetolaatikollisesta vaaleapintaisesta pöydästä, johon voisin piilottaa pakkelitkin, mutta saattaapi se simppeli lasinen viedä kuitenkin voiton, koska puinen saattaisi olla vähän liian raskas tähän tilaan.
En ole perinyt äitini silmää sisustamiselle, joten soudan ja huopaan vaihtoehtojen välillä ajoittain ihan toivottoman pitkään, oli sitten kyseessä materiaali, säilytysratkaisu tai vaikka pelkkä tavaroiden tai huonekalujen järjestys. Saatan ostaa jotain suurempaa extempore, mutta kaikki pieni on tuottanut lapsesta asti päänvaivaa. Mitä pienempi ja mitättömämpi asia, sitä kauemmin siinä menee. :D

Ikkunaan oli poissa ollessani ilmestynyt uudet jouluverhot, eikä olkkarikaan enää näyttänyt niin autiolta, kun tyhjyyden oli täyttänyt uusi sohva. Valitettavasti perheen karvainen mieskin löysi uuden lempipaikkansa alta aikayksikön ja heti kun silmä välttää, on hän kanniskelemassa luita ja muuta sapuskaa sohvalle. Pieni pirulainen..

7 kommenttia :

 1. Vastaukset
  1. Kiitos ja onnea uuden valintaan. Ei tule olemaan helppoa ;)

   Poista
 2. Ihana! Mulla on ollut macbook air jo jonnin aikaa, mutta en vain ole jaksanut nähdä vaivaa sen oppimiseen! Great!! Hehehhe

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se olisi kyllä kätevä lisä, että vois reissussakin kanniskella!

   Sen oppii yllättävän nopsaa. Tai mä nyt oon vielä vähän hukassa, mutta sellainen semi-fiksu tajuaa nopeammin. ;)

   Poista
 3. Onnea erinomaisesta vaihtoehdosta! Täällä ompun nimeen(ei kuitenkaan kiihkoisasti) vannova, ainakin tietsikoiden osalta :) Graffahommia on niiiiiiiin paljon helpompaa duunata! Toivottavasti päädyt sopivaan vaihtoehtoon sisusteluissa! :) Mukavaa loppuviikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitosta! :) On kyllä kaikki väreihin, muotoihin ja tekstiin liittyvät jutut selkeämpiä. Vaikeuksia tuottaa ohjelmien käyttö, koska ne on niin toisesta ääripäästä!

   Kiitos ja ihanaa loppuviikkoa sinnekin. :)

   Poista
 4. Jessus. Siinä on linjakas ja nätti kone. Piti oikein miehellekin näyttää :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, rakkauskirjeet ja lahjukset voi pistää osoitteeseen EHBblog@gmail.com. ;)