Puolapuut

31. joulukuuta 2015

Kun kuulee sanan puolapuut, tulee herkästi heti ensimmäisenä mieleen ne kellertäväksi kulahtaneet hirvitykset lapsuuden jumppatunneilta. Ensi reaktioni olikin tästä syystä, että "ei muuten ole tulossa meille!", mutta onneksi tässä vuosien saatossa on näillekin vempeleille tapahtunut pientä tuunausta..
Olen tosi kranttu lähes kaikkea puunväristä kohtaan, joten olin tyytyväinen, että kauniin ja siron ulkomuodon lisäksi olohuoneen uusi tulokas oli valkoinen. Se sulautui heti omalle paikalleen ja näytti siltä, kuin se olisi aina ollut siinä.
Nykyiseen kotiin ei saa leuanvetotankoa koristelistojen takia, mutta onneksi tämä ajaa saman asian, ollen muutenkin monipuolisempi. :)

Puolapuiden sivut ovat tukevaa koivuvaneria, puolat massiivikoivua ja ne valmistetaan suomessa, jolle annan ison peukun. Värivaihtoehtoja on valkoisen lisäksi puunvärinen, sekä musta.
Painoa kestävät n.100kg, joten ei pitäisi olla pelkoa, että kapula tipahtaa otsalohkoon vedellessä leukoja - Ihan kuin muka saisin vielä yhtäkään, mutta siinä onkin tavoitteenpoikasta kevääksi!


Dinokin oli heti reippaana messissä jumppaamassa. Tietää kehen se on tullut..

Jos kodissa ei ole tilaa puolapuille, mutta kaipaat jotain pientä kivaa esim. treenejä vauhdittamaan niin Suomen Voimistelutuote valmistaa käsityönä myös kauniita voimistelurenkaita, jotka olleet kuulemma niin aikuisten, kuin lastenkin suuressa suosiossa.  :)
Ja koska valinta oli vaikea, löytyy meiltä nyt renkaatkin, jotka tosin odottelevat vielä makkarissa kiinnitystä..

1 kommentti :

  1. Mä oon miettinyt näitä jo pitkään! En vaan tiedä mihin ne laittais. Ihanat on ja tulis kyllä meilläkin käyttöön!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, rakkauskirjeet ja lahjukset voi pistää osoitteeseen EHBblog@gmail.com. ;)