Anastasia Contour kit

28. tammikuuta 2016

Sain joulukuussa testiin muutamia tuotteita uuden kosmetiikka hörhöjen unelman, eleven.fi - nettikaupan valikoimista.
Nyt kun vietellään contourin kulta-aikaa, on ympäri somea vilahdellut Anastasia contour kit- paletit, joten pitihän sitä nyt päästä testaamaan! Omani on puuterimainen versio sävyssä light to medium.
Siinä on  yhteensä kuusi sävyä Vanilla, Banana, Sand, Java, Fawn, Havana - kolme korostukseen ja 3 varjostukseen.
Sen nyt tiesinkin jo ennen paletin saapumista, että vanilla ei todennäköisesti ole tarpeeksi vaalea omalle kalvakalle talvi-iholleni, mutta en kokenut sitä mitenkään ongelmana. Vanilla kun on muutenkin monikäyttöinen sävy ja sopii vaikka luomille, joten tuskin se käyttämättä jää.
Tykkään muutenkin käyttää korostuksena enemmän shimmereitä, kuten paletin sävyä sand, joka antaa kevyen hehkun iholle. Sudin sitä päivittäin poskipäille, kulmaluulle, amorinkaareen ja nenänvarteen, eikä tarvitse pelätä, että näyttää kävelevältä diskopallolta - Niitä hetkiä varten on olemassa theBalmin Mary-Lou Manizer..
Kellertävää banana sävyä levitän silmien alle tuomaan valoa. Se kadottaa tummuuden, avaa katsetta, jättämättä ihoa kuitenkaan luonnottoman keltaiseksi.
Vaikka varjostusväreistä punertava keskiruskea Java ja viileähkö vaaleanruskea Fawn on kuin yö ja päivä, on molemmat osoittautuneet  hyvinkin toimiviksi ihan jokapäiväisessä käyttössä.
Ainoa sävy jolle en koe näin talvisaikaan juurikaan käyttöä on oranssihtava Havana. Värinsä puolesta soveltuu tummahkolle tai päivettyneelle iholle ja miksei kalvakalle immeiselle vaikka luomivärin asemasta, joten en ihan täysin lyttää sitäkään. Paletin suurena plussanahan on se, että jos jokin sävy loppuu tai ei muuten vain miellytä, voi sen tilalle ostaa erikseen jonkun mieluisamman sävyn. :)Koin paletin kaiken kaikkiaan monipuoliseksi +  helppokäyttöiseksi ja suosittelisin tätä myös aloittelijoille, koska paletilla saa rauhassa leikkiä ilman pelkoa siitä, että lopputulos on paksu ja pakkelimainen.  Viikonloppureissuillakin tosi näppärä, kun ei tarvitse kantaa mukanaan montaa erilaista purkkia ja purnukkaa, kun samalla paletilla saa väännettyä vaikka silmämeikinkin.2 kommenttia :

  1. Tämä on kyllä erittäin näpsäkkä ja hyvä paletti! :) Mun ihon väri vaihtelee erittäin paljon vuodenajan, lämpötilan ja ihon kunnon vuoksi, mutta eri värivaihtoehdoista saa aina sekoiteltua sopivan sävyn. Olen kokeillut paria puuterista varjostuspalettia, mutta niistä on tullut aina liian voimakas lopputulos, tästä saa tehtyä helposti erittäin kevyenkin varjostuksen! :) Tykkään ehdottomasti! Itse käytän vanillaa kiinnittämään peitevoiteen silmien alta, jos sulla on vähänkin punaan taittava iho, sävy sopii siihen hyvin!

    VastaaPoista
  2. Tein kans just reviewin tästä! Aivan mahtava paletti ja oon tykänny hurjasti, on todellakin kaiken rahansa arvoinen <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, rakkauskirjeet ja lahjukset voi pistää osoitteeseen EHBblog@gmail.com. ;)