Aino Bridal photoshoot vol2

2. maaliskuuta 2016

Pääsin perjantaina parin vuoden tauon jälkeen leikkimään prinsessaa. Oltiin sovittu Satun ja Petran kanssa treffit tuttuun ja turvalliseen Helsingin talvipuutarhaan.
Edellisellä kerralla tuntui niin kotoisalta, kun kameran takana heilui Rimma ja sain keikistellä ja nauraa kaverin kanssa linssille. Tällä kertaa palloilin kameran edessä keskenäni, joka hyvin kömpelön alun jälkeen alkoi sujua, kun unohti kännyköineen ympärillä parveilevat uteliaat silmäparit ja keskittyi olennaiseen.
Onneksi Petra oli ihanan rento, antoi blondivarmoja ohjeita ja Satu oli naurattamassa juuri silloin, kun piti olla vakavana.

Tällä kertaa sain klassisen hääpuvun sijaan ylleni 70-luvun läpikuultavan, pitkähihaisen pitsihörhelöisen.  Satu oli jälleen taiteillut mitä kauniimpia hiuskoristeita. Miten joku voikaan olla noin näppärä käsistään!
Hiukseni olivat suorana auki suurimman osan ajasta ja tajusin kuvia jälkeenpäin katsellessani, että eiköhän olisi aika istua kampaajan penkkiin, ennen kuin tuo päässäni kasvava epämääräinen tuhero alkaa kasvattaa raajoja. Hippitukastani huolimatta Petra sai useampia aivan huikeita kuvia aikaan.
Selkeästi tietää mitä tekee.

Viimeinen kuva, sekä koriste olivat lemppareitani. Jos koskaan erehtyisin sanomaan tahdon, niin tuollaisen haluaisin koristamaan pehkoani!

Hiuskoristeet Satu - Aino.
Kuvat Petra - Willow Visuals

5 kommenttia :

 1. Mageen näköinen puku, ja sun tuge on kyllä musta ihan kuosissa. ;) Kuten koko nainen! :D <3

  VastaaPoista
 2. Mistä tuo mekko siis on ja mistä sellaisen voi saada? :D

  VastaaPoista
 3. Mä rakastuin tuohon pukuun! Että jos menisin uudelleen... :))

  VastaaPoista
 4. Ihanat kuvat ja tietty kaunis malli <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, rakkauskirjeet ja lahjukset voi pistää osoitteeseen EHBblog@gmail.com. ;)