MAC Lipstick Swatches

3. huhtikuuta 2016

Huulipuna - se ihana keksintö, joka joko viimeistelee koko lookin tai muuten vain pelastaa pöhöttyneet univelkaiset kasvot, viemällä huomion silmäpusseista sähäköihin pusuhuuliin..

Minulle on helppo myydä melkein mitä vain. Pahin heikkous menee silti sinne kosmetiikan puolelle.
Mikäli jotain tuotetta hypetetään kavereiden toimesta, instagramissa tai muualla somessa ja se miellyttää omaa silmääni, iskee takaraivosta Camilla 3v asenteella MÄ HALUUUUUN.
Tähän kun lisätään paha tapani ostaa asioita kuin palkiten itseäni siitä, että olen selvinnyt jälleen yhdestä "raskaasta" päivästä, on soppa valmis. haha

Macin syvä viininpunainen huulipuna Media on ollut pitkään yksi lempparipuna. Virosta löysin jo kotimaasta loppuunmyydyn, Jennin hehkuttaman Viva Glam kakkosen, joka on kaunis nude, ilman  peitepuikkohuuli-efektiä.  Jos pitäisi valita yksi huulipuna, joka tihkuu seksiä, se olisi tämä.
Olin tietenkin hätäpäissäni unohtanut punaisen huulipunani kotiin, jota illan pikkumusta huusi, joten sain hyvän syyn ostaa uuden punaisenkin, Mac Redin.
Ja kiitos erään facebook-ryhmän, löysi eilen meikkipussiini uusi tulokas, herkullisen harmaanruskea  mattainen puna, nimeltä Stone. Pelkäsin, että se olisi liian ysäri, mutta tuntuikin yllättäen paljon kotoisammalta, kuin vastaavat, lämpimämpään taittavat rusehtavat punat.
Sanoisin, että tuo uusin kolmikko kiilaa top 3 kärkeen aika kiitettävällä vauhdilla.  Edes mattaisen lopputuloksen jättävissä punissa koostumus/kuivattavuus ei tosiaan ole mitään rusina-luokkaa.


Mikä olisi seuraava himotuksen arvoinen sävy?

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, rakkauskirjeet ja lahjukset voi pistää osoitteeseen EHBblog@gmail.com. ;)