Home Office

21. elokuuta 2016

En ole töihin paluun jälkeen oikein ehtinyt muuta kuin käväistä kotona nukkumassa. Peruin suosiolla kaikki viikonlopun menotkin, koska tajusin, että nyt on pakko kuunnella itseään ja levätä hetki..
Kroppa on alkanut ilmoitella, että olisi aika hidastaa vauhtia ja se näkyy mm. todella runsaana hiustenlähtönä niinkin pahasti, että päänahka paistaa.. On ollut aika kova paikka itselle, kieltämättä.
Palaan aiheeseen vielä erillisessä postauksessa, jossa kirjoitan enemmän tuloksista, jotka sain hiusakatemian tutkimuksista.

Tuntuu niin luksukselta istua nyt yksin kotona, koneen äärellä tietäen, ettei ole minnekään kiire, ei mitään pakollista menoa. Sain vihdoin uuden työpisteenikin toimintakuntoon, joten voin suosiolla lukittautua makkariin, omiin oloihini ja pysytellä täällä koko päivän.
Työpisteen puoleinen seinä kaipaa vielä taulua tai hyllyä kaverikseen, ettei näyttäisi niin tyhjältä.

Olin suunnitellut ensin lasitasoa, mutta päädyin toistaiseksi valkoiseen korkeakiiltoiseen tasoon, kun lasitehtaalla pelottelivat karkaistun lasin hajoavan herkästi, jos sen reunaan kolauttaa vaikka kahvikupin.
Tason hajoaminen ei olisi maailmanloppu, mutta olen ylisuojelevainen elektroniikkaani kohtaan, enkä olisi valmis uhraamaan tietokonettani. :D

3 kommenttia :

  1. Meillä lasipöytä toiminut hyvin, vaikka kahvikuppi siihen kilissyt ;) Mutta tuo sinun valitsema pöytäso on kaunis! <3 Kivaa viikkoa sinne!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, rakkauskirjeet ja lahjukset voi pistää osoitteeseen EHBblog@gmail.com. ;)