MUNAKUPPITUOLI

4. syyskuuta 2016


Olen hyvinkin kömpelön puoleinen, kun tulee puhe sisustamisesta. Ajatuksen tasolla se on tosi innostavaa, mielenkiintoista ja jumitankin pinterestissä herkästi tuntitolkulla, mutta todellisuudessa se on kuin matikka meikäläiselle kouluaikoina. Kun en osaa jotain, priorisoin kaikki muut asiat sen edelle, jotta voisin palata aiheeseen vasta myöhemmin. Mielellään en lainkaan.
Valitettavasti työpisteen kasattuani on kuitenkin alkanut se sisustuskuumekin nostaa vähän päätään ja kauniit design-tuolit vilkkua verkkokalvoilla. Eikä hetki voisi olla yhtään huonompi, sillä olen juuri päivittänyt kamerani uuteen, extempore vaihtamassa työpaikkaa ja aloittamassa opiskelut siinä ohella, joten tarviiko edes mainita, että budjetti huutaa hoosiannaa valmiiksi.

Niinpä mitään ajattelematta, törmätessäni viikonloppuna simppeliin munakuppituoliin, kiikutin sen kassalle ja nyt se istuu jämäkästi hanurini alla, työpöytäni äärellä.
Ei, se ei ole Hayn About a chair tai Vitran Eames Daw, mutta se on sopivasti hölmön näköinen, vähän kuin meikäläinenkin. Eikä ainakaan tarvitse vetää mitään itkuraivareita, kun läikyttelen siihen kahvia tai jos Dino sattuu vähän maistelemaan sen puisia jalkoja, ollessaan kylässä..1 kommentti :

  1. Uuu, tyylikäs työpiste! Kyllä mäkin mielelläni takamukseni tuohon laskisin. :P

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, rakkauskirjeet ja lahjukset voi pistää osoitteeseen EHBblog@gmail.com. ;)