FAVORITE BEAUTY PRODUCTS

26. lokakuuta 2016
Kokosin yhteen eniten käyttämäni kosmetiikkatuotteet/lempparit.

Nivea Men After shave balm - Aivan loistava tuote meikinpohjustusvoiteeksi! Se on edullinen, kuivuu nopeasti, jättää silkkisen tasaisen pohjan, ei tuki ihohuokosia ja pitää meikin paikoillaan. Hakkaa monet kalliit pohjustusvoiteet mennen tullen ja palatessa.
Tuoksuu levitettäessä kevyesti miehiselle, mutta tuoksu katoaa meikkivoiteen levityksen myötä.

Lumene Waterproof Eye Makeup Remover - Ainoa meikinpoistoaine, jonka ansiosta en joudu käyttämään väkivaltaa, kun poistan vedenkestävää ripsiväriä.

L'Occitane Cleansing oil - Tämä on timanttia. Meikinpoistoöljy, joka ei kuivata ihoa, poistaa meikin hellävaraisesti, eikä jätä ihoa öljyisen tuntuiseksi. Levitetään kuivin käsin kasvoille, hieroen. Kun iho tämän jälkeen huuhdellaan vedellä, muuttuu öljy lähes maitomaiseksi nesteeksi ja valahtaa kasvoilta, vieden meikinrippeet meneessään. Toimii loistavasti myös konjac-sienen kanssa käytettynä.
Pullo on todella riittoisa ja lupaan, että yhden putelin käytettyäsi, et enää palaa muihin. Täydellinen varsinkin pintakuivalle iholle. :)

Wella Luxe Oil - Hiusöljy, joka tuoksuu taivaalliselle, jättää hiukset silkkisen pehmeäksi ja kiiltäviksi ja sisältää lämpösuojan. Levitetään pyyhekuiviin hiuksiin.

Lumene Glow Boost - Moni saattaa tietää tuotteen entuudestaan, joka kulki aiemmin nimellä Lumene Bright Now Vitamin C Hyaluronic essence. Se on koostumukseltaan melkein geelimäinen, imeytyy iholle vauhdilla, jättäen sen kosteutetumman tuntuiseksi. Kasvot näyttävät jo parissa päivässä selkeästi kuulaammilta, kireyden tuntu on kadonnut ja ihon tuntuu pehmeältä, sekä joustavalta. Ehdotomasti tutustumisen arvoinen tuote!

Jos pitäisi näistä kaikista lemppareistani valita parhain, joutuisin asettamaan tämän ja L'Occitanen puhdistusöljyn jaetulle ykkössijalle. Kummankin nimeen vannon, enkä kummastakaan ole valmis luopumaan.

Pakko vinkata vielä yhdestä loistavasta tuotteesta, vaikka sitä ei löytynytkään tuolta lemppari-listaltani.
Ihoni on aina ollut pintakuiva ja varsinkin näin kylmimpään vuodenaikaan nenänpielet punottaa, kirvelee ja naama tuntuu hilseilevän irti. Tilanne ei ole vielä paha, mutta ei tarvitse tulla, kuin ensimmäiset pakkaset, niin avot.
Niihin hetkiin suosittelen tämän hyaluronitiivisteen kaveriksi Arctic Berry Cocktailia.
Koostumus on todella öljyinen, joten levitän sen tiivisteen jälkeen, yleensä ennen nukkumaanmenoa.
Tätä tehokaksikkoa testattua ei tarvitse murehtia kuivaa pärstävärkkiä tai hilseileviä nenänpieliä, edes talvipakkasilla.

Löytyykö joukosta omia suosikkeja?

Kuvista puuttuu Duin huikeat tuotteet joihin kannattaa ehdottomasti tutustua, jos haluaa turvallisen ja mukavan tavan silottaa juonteita ja arpia. 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, rakkauskirjeet ja lahjukset voi pistää osoitteeseen EHBblog@gmail.com. ;)