I'M BACK - say hello to LOB

12. lokakuuta 2016


Kuten jo blogin facebookissa huutelin, uusi työ on kaikessa ihanuudessaan vienyt suurimman osan ajastani ja siksi blogikin ollut toistaiseksi suljettuna. Luulin tosin, että jo tähän mennessä olisin saanut  sen uuden simppelin pohjan tilpehööreineen valmiiksi, mutta eihän se mennytkään ihan kuin piirretyissä, sillä koodaaja-rontti on armeijan hellässä huomassa.
Useampi on viime päivinä huudellut, että missäs kuppaat, joten i'm back ja tällä vanhalla pohjalla mennään siis vielä toistaiseksi.


Kävin tänään kapillaari-hoidossa Nooralla, Hius ja Kauneus Lähteessä. Haivenia tipahtelee edelleen, joten haluttiin syväpuhdistaa hiuspohjaa ja mahdollistaa hyvä kasvuympäristö uusille hiuksille. Lähteessä on aina niin ihanan kotoisat oltavat. Tänäänkin hykertelin ihan onnessani, istuessani lämpölampun alla, kahvikupponen kätösessä, suihkumyssyä muistuttava pussukka päässäni ja nautin vain olostani.

Olen jo tovin pinnaillut kuvia tyylikkäistä long bobeista ja vaikka kuinka rakastankin pitkiä hiuksia, oli pakko todeta, että kyllä se ohut, pitkä tukka vaan näyttää valitettavan herkästi rumalta ja epäsiistiltä.  Niinpä Noora otti sakset kauniisiin kätösiinsä ja napsasi Kristiinan yllyttämänä extempore 15 cm pois letistäni.
Hyvästi hiirenhäntä ja tervetuloa LOB. Vaiko täti Moonika?6 kommenttia :

 1. No terve! Erittäin hyvännäköinen.

  VastaaPoista
 2. Sopii sulle todella, siis todella hyvin! Super peukut tälle. .) Ja ihanat kulmakarvat hei beib. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha. Kiitos murmelsson. <3 Joo, hiukan on muuttunut niiltä luikero-ajoilta, joita esiintyy vanhemmissa kuvissa. ;)

   Poista
 3. Jeij! You're back <3
  Ja näyttää hitsin hyvältä hiukset :) Mä olin kyllä silloin aika innoissani, kun napsastiin tää tukka ihan lyhkäseksi. Nyt tää on taas saanut kasvaa. Odotan, että vauva syntyy niin katsotaan mitä sitten tälle reuhkalle keksii :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeee, yllätin itsenikin tällä paluulla. haha.

   Odotahan vaan, kun se pikkarainen pääsee käsiksi sun tukkaan, niin johan pysyy hiukset tiiviisti kiinni tai ainakin vaavin ulottumattomissa. ;) <3

   Poista

Kiitos kommentistasi, rakkauskirjeet ja lahjukset voi pistää osoitteeseen EHBblog@gmail.com. ;)