NEULATYYNYNÄ - INJEKTIOHOIDOT

13. lokakuuta 2016


Kävin muutama kuukausi sitten Face Designersilla, lauttasaaressa.
Minulla on aina ollut huulia, joten en periaatteessa kaivannut muhkeampaa lookkia, mutta valitettavasti invisalign-oikomishoitoni aiheutti niin voimakkaan ylipurennan, että alahuuleni jäi roikkumaan "tyhjän päälle", kun alahampaat eivät enää olleet antamassa niille tukea. Tästä johtuen huuli pieneni ja alkoi vähän väliä eksymään reunoiltaan ylähampaiden alle, joka ei ulkoisesti, eikä kyllä fyysisestikään mitään herkkua ollut. Niinpä kaverin kannustamana uskaltauduin kokeilemaan Injektiohoitoa, jossa Face Designersin Annika astui kuvaan.

Hyaluronihappo on laboratoriossa valmistettu synteettinen versio hyaluronihaposta, jota meillä kaikilla on ihossa. Iän myötä hyaluronihapon määrä ihossa vähenee, aiheuttaen volyymikatoa ja ihon rypistymistä. Hyaluronihappo on sokerimolekyyli, joka sitoo itseensä nestettä ympäriltään jopa tuhat kertaisen määrän itseensä suhteutettuna. Ajan kanssa se poistuu aineenvaihdunnan mukana jälkiä jättämättä.

Valitettavan moni paikka lykkää samantien 1-2 ml jokaisen turpavärkkiin, eikä siinä yleensä jää kellään arvailun varaan missä on käyty. 
Annika on alansa ammattilainen ja oli ihana huomata miten hän otti huomioon toiveeni luonnollisesta lopputuloksesta, sillä halusin vain ne entiset huuleni takaisin.
Asetuin pötkölleni hoitopäydälle ja kävimme läpi alahuuleni ongelmakohdat ja levitettiin puuduttavaa voidetta hoidettavalle alueelle. 
Minulla on otsassa paljon arpia aknen ajoilta, joita ei laserillakaan ole saatu poistettua, joten kysäisin siinä samalla, että olisiko niitä syvimpiä mahdollista saada hiukan tasaisemmaksi, joten hoidettiin kaksi kärpästä yhdellä iskulla. 
Koska pelkään neuloja, makoilin hissuksiin silmät kiinni, kun Annika kävi varmoin ottein kasvojani läpi. Puuduttavan aineen ansiosta otsan alueen pistokset tuntuivat hyvin pieniltä nipistyksiltä. Huulessa en tuntenut muuten, kuin paineentunnetta, yhtä pistosta lukuunottamatta.


Alahuuli ennen ja alahuuli seuraavana päivänä pistoksista. 

Heti hoidon jälkeen alahuuli oli hiukan turvoksissa, mutta ei siitä huolimattakaan mitenkään överin epäluonnollisen kokoinen. Otsan arvet ovat itselleni tosi arka paikka, joten en voinut kuin hymyillä tyytyväisenä, kun katsoin peiliin ja näin lopputuloksen. Otsan arpien täyttöön ja alahuuleen meni yhteensä 0,7mm.

Hyaluronihapon pysyvyys on täysin henkilökohtaista ja joillain se katoaa ensimmäisellä kerralla 3-6 kuukauden sisällä.  Itse huomaan jo suurimman osan aineesta kadonneen, sillä arvet ovat taas voimakkaammin näkyvillä ja alahuuli alkaa hiljalleen matkustaa takaisin hampaiden armoille. En silti  missään nimessä kadu testaustani! Jatkaisin satavarmasti injektiohoitoja samoin tein, mikäli kukkaro antaisi myöden. Huulen takia joudun varmasti vielä palaamaan aiheeseen sitten kun taas leivän päällä vetelen makkaran sijaan alahuultani..

En saa tästä kirjoituksesta rahaa tai alennuksia. Mietin hetken, että puhunko edes koko aiheesta, mutta mitä sitä hyssyttelemään asiaa. Autan mielelläni samassa tilanteessa olevia ja annan infoa, mikäli ruudun toisella puolen on joku, joka syystä tai toisesta miettii injektiohoitoja. Jos jokin jäi askarruttamaan, niin kommenttia kehiin tai sähköpostia osoitteeseen ehbblog@gmail.com.

2 kommenttia :

  1. Tulipas tosi luonnollinen ja hyvä lopputulos! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Oli hauska huomata, ettei edes tarkkasilmäinen perhe, tai miekkonenkaan huomannut mitään edes silloin, kun turpa oli turvoksissa. :D

      Poista

Kiitos kommentistasi, rakkauskirjeet ja lahjukset voi pistää osoitteeseen EHBblog@gmail.com. ;)