R/H KARLA COAT

17. lokakuuta 2016


Viikonloppu oli tosi antoisa, kaikessa rauhallisuudessaan. Käväisin lauantaina töiden jälkeen ystävän luona kavennuttamassa Halloween-asuani, jonka jälkeen suuntasimme Mufasan kanssa extempore leffaan.
Olen aika krantun puoleinen, kun on kyse elokuvista, mutta nainen junassa yllätti kaikessa kauheudessaan ihan positiivisesti. Yleensä ne elokuvat, jotka on hyvin tehty, jää ainakin itselläni pyörimään pitkäksikin aikaa mieleen, niin hyvässä kuin pahassa. Eipä ollut tämäkään poikkeus.

Kääntäisin niin mielelläni kelloa ja palaisin takaisin sunnuntai-aamuun. Heräiltiin rauhassa vapaapäivään, ilman kiirettä minnekään. Pussailtiin hiukan peiton alla, syötiin sipsejä aamupalaksi ja katseltiin vähän netfliksiä sängyssä. Kun vihdoin saatiin hanurit hilattua ylös pedistä, lähdettiin koeajamaan uutta objektiiviani.
En ole palloillut kameran etupuolella pitkään aikaan ja mietitytti millainen katastrofi saadaan aikaan, kun isken vielä kameran herran käteen, joka ei ole ennen saanut moista kunniatehtävää. ;)
Ensinäkin, rakastuin uuteen objektiiviini ja herran epäonneksi, hän osasi asiansa paremmin kuin hyvin, joten joutuu todennäköisesti toistekin kuvailemaan.


Kuvista voi bongata lempparini ja parhaimman alelöytöni - R/H Karla villakangastakin, joka on ollut yksi käytetyimpiä vaatekappaleitani. Kadun niin, että en samantien ostanut vastaavaa myös harmaana. Se on jäänyt mieleen kummittelemaan..

2 kommenttia :

  1. Ihana asu ja tämä takki! Oh my <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! <3 Itseasiassa takki sopisi sunkin tyyliin kuin nenä päähän. ;)

      Poista

Kiitos kommentistasi, rakkauskirjeet ja lahjukset voi pistää osoitteeseen EHBblog@gmail.com. ;)