LITTLE THINGS

8. marraskuuta 2016Tykkään kertoa sen ääneen, jos/kun joku näyttää hyvältä, on pukeutunut siististi, tai esim. saa minut hyvälle tuulelle olemuksellaan. Joskus vähän kutkuttaa vastanpohjasta nykäistä tuntematonta ihmistä hihasta ja sanoa "hei sä näytät tosi hyvältä" tai mitä nyt onkaan mielessä, mutta vielä kertaakaan en ole saanut negatiivista vastaanottoa, vaan vähintään hämmentyneen hihityksen, ison hymyn, kiitoksen ja joka kerta itselleni hyvän mielen. 

Hyvä asiakaspalvelu ei ole itsestäänselvyys ja jo vuosia, näin joulunalla on ollut tapana lahjoa suklaalla kaikkia ihania myyjiä/asiakaspalvelijoita, jotka ovat piristäneet päivääni. 
Tänään se oli lähikaupan super herttainen nainen, joka teippaili kuplamuovia postittamani tuotteen päälle ihan pyytämättä, silläaikaa, kun etsin pöperöä ruokakaupan puolelta. Kun saavuin tiskille jauhelihat kainalossa ja näin mitä hän oli näperrellyt, kysäisin vinkkiä hyvästä suklaasta, jota hän voisi suositella. Tämän jälkeen maksoin ostokseni ja ojensin suklaan hänelle ja kiitin hyvästä palvelusta. 
Tämän enempää ei tarvittu, että toisella kihosi kyyneleet silmiin.
Muista kiittää, muista kehua. Pieniä asioita, joilla on isompi merkitys, kuin uskotkaan.

7 kommenttia :

 1. Vastaukset
  1. En sentään. <3 Kun itse tietää sen, kuinka paljon poveria asiakaspalvelu/myyntityö vaatii, haluaa antaa kiitosta takaisinpäin, saadessaan loistavaa palvelua. :)) Ei monesta ole siihen hommaan.

   Poista
 2. Olet erityinen. <3 Ihanaa uutta päivää!

  VastaaPoista
 3. Ihana! Toi on totta, mäkin tykkään jakaa pieniä kehuja muille :) Niistä tulee aina niin hyvä mieli <3

  VastaaPoista
 4. Olet ihana. Oispa maailmassa enemmän sun kaltasia tyyppejä!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, rakkauskirjeet ja lahjukset voi pistää osoitteeseen EHBblog@gmail.com. ;)