MIKRONEULAUSTA

30. marraskuuta 2016Kärsin nuorempana pahasta aknesta, joka jätti jälkeensä rykelmän arpia, sekä otsaani, että ohimoilleni. Olen vuosien saatossa käynyt läpi mm. laserhoitoa, mutta jätin aikoinaan suosiolla kivuliaat toimenpiteet, kun tarjolla oli nautinnollisempia ihonhoitomenetelmiä, kuten Dui Clinique-hoidot.
Laura on super symppis, upea monitoiminainen, joka on tehnyt Dui Clinicistä vuosien saatossa paikan, josta saa kivuttoman täsmähoidon niin arpiin, juonteisiin, sekä muihin iho-ongelmiin, kokonaisvaltaisen rentoutuksen ja terapia-istunnon samassa paketissa, tai ainakin siellä on itse tullut hoitojen lomassa höpöteltyä läpi niin parisuhdekriisit, erot, kuin muutkin probleemokset.
En tiedä miten ajauduin kirjottelemaan hiukan ohi aiheen, mutta kai sitä alitajuntaisesti tuntee morkkista siitä, että lipsuu testailemaan muita juttuja, vaikka sitä olisikin löytänyt jo sen yhden huikean ja toimivan ratkaisun. Melkein kuin vieraissa kävisi..

Olen ahne, toivoton herkkuperse ja tämähän juttu lähti siitä liikenteeseen, että lääkärin kiellosta huolimatta eksyin jälleen suklaan syntiseen maailman ja se näkyy! Arpia on enemmän, kuin vuosiin, joten nyt budjetin ollessa minimissään ja kaverin hypettäessä mikroneulausta, päädyin uteliaana erkkinä testaamaan Swiss Clinicin mikroneularullaa.
Olen puolisentoista viikkoa rullaillut ja pitänyt siinä välissä viikon taukoa.
Olin kuullut, että rullausta ei suositella jos on psoria, tai muita ihosairauksia, mutta ajattelin, että täplien ollessa jo paria-kolmea vuotta piilosilla, olisin jostain mystisestä taikaiskusta päässyt siitä riesasta pysyvästi eroon.
En siis osaa sanoa johtuiko reaktio nyt rullauksesta vaiko ihan vain stressistä, mutta iholleni ilmestyi vuosien tauon jälkeen pari psori-läikkää, joten seurailen tilannetta..Toivon tuloksia, mutta tiedostan, että iho ei uusiudu sormia napsauttamalla, vaan tämä on pidempi prosessi. Minulla on käytössä 0,5mm rulla, jota suositeltiin mm. juuri arpien hoitoon.
Nyt rullaa useamman kerran testattuani voin todeta, että rullaus ei satu, tai tunnu mitenkään epämukavalta. Kasvot punoittavat hoidon jälkeen, ja niitä saattaa hieman kuumottaa, ei sen kummempaa. Rullailun jälkeen levitän paketin mukana tulleen rauhoittavan seerumin iholle ja hetken palloiltuani vielä Lumenen hyaluronitiivistettä päälle, jotta naama ei olisi ihan korppua.
Jos jotain miinusta pitäisi keksiä, niin erikseen hankkimani desinfiointisuihke on harmillisen pieni, eikä se riitä kuin max parin viikon rullaukseen, mikäli puhdistaa rullan ohjeiden mukaan, aina ennen ja jälkeen rullauksen.
SaveSaveSaveSave
SaveSave

2 kommenttia :

 1. Mä sain harmikseni kosketusallergian samaisesta rullasta, se nimittäin sisältää nikkeliä :/ Toivottavasti sullakin psori rauhoittuu ja lähtee, mä en harmikseni uskalla enää jatkaa testailua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei pirulainen. En olisi osannut odottaa, että nykypäivänä on edelleen nikkeliä jossain vastaavassa vempeleessä. :/ Miten kosketusallergia ilmenee?
   Itsellä ainakin toistaiseksi himmentyneet läikät. Jatkan rullailua ja katson tapahtuuko mitään. Ne ei onneksi sijaitse kasvoissa..

   Poista

Kiitos kommentistasi, rakkauskirjeet ja lahjukset voi pistää osoitteeseen EHBblog@gmail.com. ;)