OVER THE KNEE BOOTS

13. marraskuuta 2016
Tarkoitus oli vain pyörähtää outlet-messuilla, ostaa muutamia tarpeellisia kosmetiikkapurnukoita loppuun kaluttujen tilalle ja muuten vain fiilistellä menemään, mutta kuinkas kävikään..

Iberon pisteeltä bongasin 3 eurolla aitoja luonnonkarvasiveltimiä, joka oli ensimmäinen napakymppi. Nappasin matkaan vuohenkarvaisen poskipunasiveltimen, sekä yhden luomivärisiveltimen.
Tässä vaiheessa teki jo mieli vetää muutamat tyylikkäät moovit, mutta koska olen kuulemma todella surkea twerkkaamaan, tyydyin kulkemaan ympäriinsä leveä virne naamallani.
En tiedä johtuiko se naamastani, vaiko avuliaisuudestani, mutta minua luultiin myyjäksi about kymmenen kertaa tuolla reissulla. Ilmeisesti mattimeikäläiset eivät tuppaa juttelemaan toisilleen, paitsi yrittäessään myydä jotain. :D

Kaikki kosmetiikkaholistin herkut oli ilmeisesti jo myyty i love me-messuilla, sillä kosmetiikkalöydöt jäivät ihan yllättävän pieneksi. mutta sain onneksi tärkeimmän, eli Lumenen lempparimeikkivoiteeni 9 eurolla. Jokerina ostin Garnierin yber kosteuttavan vartalovoiteen 2 eurolla, joka ainakin testerin perusteella vaikutti hyvinkin lupaavalta.

 

Sitten niihin THE löytöihin. 

Eilen Zion pisteellä silmiin osui pari vuotta sitten kuolaamani upeat ylipolvensaappaat, lähes 80% alennuksella.
Vicin saappaat löytyvät mustana nilkkuriversiona jo entuudestaan joten tiesin niiden toimivan talvellakin loistavasti, niiden kumisen traktoripohjan ansiosta. 
Otin kokoa isommat, jotta sinne saa paksumpaa sukkaa, tai kunnon talvipohjalliset mahdutettua kyytiin.
Pura Lopezin mustia, ryppyvartisia ylipolvensaappaattaita sovittelin aikoinaan pariin otteeseen, mutta lähes 500e hinta sai silloin irvistämään ja painamaan pakkia. 
Pinta on super pehmeää kasviparkittua nahkaa, platon ansiosta korko ei tunnu missään ja saappaat ovat todella hyvät ja tukevat jalassa.

Mitä tykkäätte? Kävittekö messuilla pyörähtämässä? :)


SaveSave

1 kommentti :

  1. Noi mustat on niin kauniit! Mulla on kans parit otk-buutsit, toiset pitäis tosin kiikuttaa suutariin... :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, rakkauskirjeet ja lahjukset voi pistää osoitteeseen EHBblog@gmail.com. ;)