FAVORITE PLACE IN HELSINKI

7. joulukuuta 2016Kalliot olivat peittyneet valkoiseen huurteeseen.  Niillä liikkuminen oli kuin miinakenttä luistinradalla, joten sipsutin 90 asteen kulmassa eteenpäin, sentti kerrallaan, kädet levitettyinä sivuille, peläten, että vedän turvat.
Olin lupautunut Kirsille kouluprojektiin malliksi, jonka teemana oli "lempipaikkani Helsingissä", joten viime torstaina palattiin entisille kotikulmilleni.
Kaunis sää oli selkeästi houkutellut Lauttasaareen muitakin kuvaajia, sekä innokkaita reippailijoita.
Aurinko paistoi ihanasti, mutta paikoillaan istuskellessa, sai jäinen tuuli hetkessä hampaat kalisemaan ja varpaat tunnottomiksi. Ihan harmitti, että en omista mitään michelin-asua, koska päivä oli niin tajuttoman upea kaikessa kauneudessaan, etten olisi malttanut lähteä, kun kerrankin oli aika, valo, paikka ja seurakin kunnossa.
Viimeisten kuvien kohdalla jouduttiin jo hiukan tsemppaamaan ja vetämään tiputansseja ja kyykkyhyppyjä, että saataisiin homma purkkiin.
Viimeisen kuvan ilme kertoo kaiken.

Kirsillä on kyllä lahja saada upeita, tunnelmallisia otoksia, oli kuvassa sitten kalapuikko tai mukavuusalueen ulkopuolella palloileva, kömpelö kaksijalkainen.
SaveSave
SaveSave
SaveSaveSaveSave

2 kommenttia :

Kiitos kommentistasi, rakkauskirjeet ja lahjukset voi pistää osoitteeseen EHBblog@gmail.com. ;)