FROTHY VANILLA SODA ON A REBELLIOUS ROSE BOUQUET

7. helmikuuta 2017Yleensä suhtaudun vähän skeptisesti vaatekauppojen kosmetiikkaan. Usein koen ne ns. turhana "lisämyyntituotteena", jossa saattaa olla ihan mukava tuoksu tai nätti pakkaus, mutta monesti niistä ei laadultaan ole kuin koristeeksi.. Tällä kertaa oli ihana olla väärässä.

Olen kranttu ja hajuherkkä, joten en kestä mitään todella voimakasta tai pistävää hajua, mutta tuo & Other Storiesin kevyt, raikas, mutta naisellinen tuoksu viehätti välittömästi keskellä naamavärkkiä olevaa hajuelintäni.
En olisi välttämättä muuten lähtenyt hamstraamaan näistä koko arsenaalia, mutta testatessani paikanpäällä heidän vartalokuorintaa käsiini, olin myyty! Räpylät ei ole varmaan kymmeneen vuoteen tuntuneet näin pehmeiltä. Jopa tukkajumala huomasi eron ja vielä ihan mainitsematta, joka on kolmijalkaiselta jo aika paljon.
Koska kuorinta nosti odotukset niin korkealle, valikoin samaisella tuoksulla myös hajuveden, body mistin, sekä käsivoiteen, joista jälkimmäinen on ollut kovassa käytössä. Se on hyvin kosteuttava, mutta imeytyy nopeasti, eikä jätä lähmäistä tunnetta käsiin, joten sopii hyvin käyttöön niin töissä, kuin koneellakin näpytellessä.
Tuoksua olen suihkutellut joka aamu ennen töihin lähtöä ja välillä ihan vain omaksi ilokseni, kotosalla.
Body Mist on näistä pistävin tuoksultaan ja selkeästi ärhäkämpi tuoreeltaan, mutta pehmenee onneksi iholla lähes hajuveden tuoksua vastaavaksi.

tuoksu 30€ - kuorinta 12€ - käsivoide 5€
Ovella lähtiessä saatiin matkaan vielä Goodie Bagit, joista paljastui 3 upean sävyistä huulipunaa, Gallon Burgundy, Farandine Red ja Imperial Carmine. En ole vielä ehtinyt punia huulille mallailla, mutta kädelle testattuna paljastui, ettei  niissä ainakaan pigmentistä ole pulaa.

Meinasi ihan unohtua! Parasta näissä & Other Storiesin purnukoissa on se, että siinä vaiheessa, kun tökötit vetelevät viimeisiään, voit hyvällä mielin viedä putelit takaisin myymälään kierrätykseen ja saat kiitokseksi alekupongin. :)
SaveSave

4 kommenttia :

 1. Kuulostaa ihanilta! Tuonne täytyy kyllä päästä kun seuraavan kerran reissaan sinne päin :)

  VastaaPoista
 2. Siis toi liike on vaan niin timanttia jopa sinne kosmetiikkaan asti! Tykkään, tykkään, tykkään! <3
  Oon testannut myös kasvovoidetta ja parhaita on & Other Storiesin meikinpuhdistusliinat. <3
  Mulla onkin yksi kosteusvoide pullo jemmassa että pääsee testaamaan tota alennuskuponki juttua. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Woot, miten mulla on mennyt meikinpuhdistusliinat ja kasvovoide ihan ohi. :D Kiitos vinkistä!
   Varmaa on, että uutta haetaan tilalle, kun vanhat loppuu.
   Kaveri itseasiassa kommentoi edellispäivänä siellä käydessäni, että käyn kuulemma huolettavan usein siellä. heh.

   Poista

Kiitos kommentistasi, rakkauskirjeet ja lahjukset voi pistää osoitteeseen EHBblog@gmail.com. ;)