& Other Stories

6. helmikuuta 2017Suurin osa on varmaan käynyt jo vilkaisemassa aleksanterinkadulle avautunutta upeaa & Other Stories-myymälää?
En ole pitkään aikaan käynyt tapahtumissa, saati päässyt räpsimään kuvia, joten lähdin viime keskiviikkona suoraan töistä, kamera kainalossa kurkkaamaan, että mitä upeaa se kauan tyhjänä ollut vanha henkkamaukan tila pitää sisällään.

Konsepti oli paljon laajempi ja monipuolisempi, mitä osasin odottaa. Valikoimaa oli nahkalaukuista siroihin koruihin ja tennareista tuoksukynttilöihin. Yhden katon alla kaikkea, mitä vaan saattoi kaivata!
Oli ihana huomata, miten myös sisustukseen ja viihtyvyyteen oli panostettu sata lasissa.
Myymälä oli avara, viihtyisä, kotoisa ja tyylikäs samaan aikaan.
Hinnat olivat Zaran luokkaa, osa hiukan kalliimpaa, mutta laadun näki tuotteiden viimeistelyssä ja ymmärsi viimeistään materiaalin kurkattuaan.

Paikka oli tupaten täys, mutta ei se vähentänyt sitä lapsen intoa, jolla kierreltiin, kaarreltiin, katseltiin ja hipelöitiin kaikkea ihanaa ja kaunista. Eniten kolahti kosmetiikkapuoli, jossa oli toinen toistaan ihanemman tuoksuisia tököttejä, kermaisia voiteita, pehmeä vaahtoisia saippuoita, pigmenttirikkaita meikkejä, sekä värikkäitä kynsilakkoja.
Tuskin kukaan pääsi pakenemaan paikalta kahta kättä heiluttaen.
SaveSave

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, rakkauskirjeet ja lahjukset voi pistää osoitteeseen EHBblog@gmail.com. ;)