TREENAAJAN PARAS KAVERI

14. maaliskuuta 2017


Liityin alkuvuodesta nettivalmennuksiin, saadakseni inspiraatiota, energiaa ja niin tsemppiä salitreeniin, kuin vaihtelua ruokavalioonkin. Koko valmennus lähti vauhdikkaasti käyntiin.
Pidin hiilarit ja ruokamäärät hiukan korkeammalla, kuin ohjeessa oli, koska en halunnut laihtua, vaan ennemminkin kasvattaa lihasta. Kaikki sujui hyvin, kunnes muutaman viikon jälkeen alkoi kädet pettää.

Kävin n. viikko takaperin taas fyssarilla. Olen kärsinyt käsien puutumisesta enemmän tai vähemmän jo ehkä n. parisen vuotta. Aluksi huomasin sen reagoivan voimakkaimmin, jos nostin jotain painavaa, tai varsinkin jos joudun pitämään käsiäni ylhäällä pitkään. Viimeisten kuukausien aikana se on mennyt ajoittain niin hankalaksi, että jouduin pitämään taukoa jo kesken pelkän ponnarin sitomisen, koska käsistä lähti voimat.
Rupesin tiputtelemaan töissä vähän väliä tavaroita, milloin puhelinta, milloin muuta tavaraa.
Hartiat ovat ihan tuhottoman jumissa, joka saattaa hiukan vaikuttaa asiaan, mutta epäillään joko hermovauriota tai kapeita hermokanavia, joten sain tällä kertaa hermojumpan lisäksi käsien treenikiellon. Ei mitään isoja painoja, ei rasittavia puristusotteita, vaan kevyttä jumppaa kuminauhalla 1 x päivässä.
Vaikka suurin osa liikkeistä on kieltolistalla, on yksi asia pitänyt motivaatiotani yllä, nimittäin nämä uudet AKG:n langattomat kuulokkeet, jotka sain tukkajumalalta synttärilahjaksi hiukan ennakkoon.
En ollut tajunnut aiemmin, kuinka suuri vaikutus laadukkailla kuulokkeilla on, kunnes testasin näitä.
On paljon mukavempi mennä salille, tai ylipäätään minne tahansa, kun kuulokkeet blokkaavat suurimman osan ulkopuolisesta melusta ja saat olla rauhassa omassa kuplassasi ja unohtaa kaiken muun ympärilläsi. Voit huoletta jättää luurin vaikka toiseen päähän salia, koska saat kuulokkeissa olevia nappeja painamalla mm. vaihdettua biisiä, volumea, tai vastattua vaikka puheluun, eikä tarvitse sietää sotkuisia ja tiellä heiluvia ärsyttäviä johtoja.
Näiden avulla myös tämä entinen aerobisen vihaaja on kääntänyt kelkkansa ja rakastunut luistelulaitteeseen, jossa nykyään lähes asun aina salilla palloillessani.
Eli ei paskempi juttu! Ainoa miinus jonka keksin, on kevyt kohina, jonka kuulen jos pidän musiikin syystä tai toisesta paussilla hetken. Eli kaiken kaikkiaan hyvin pieni murhe, joten sanoisin, että 4,5/5. Suosittelen. :)


SaveSave

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, rakkauskirjeet ja lahjukset voi pistää osoitteeseen EHBblog@gmail.com. ;)