WINE IMPROVES WITH AGE - I IMPROVE WITH WINE

23. maaliskuuta 2017Niin se päivä sitten koitti. Se, joka tuntui aina niin hurjan kaukaiselta ajatukselta, että en edes uskonut sen koskaan saapuvan.
Täytin perjantaina pyöreitä, jota juhlimme miekkosen kanssa juomalla pullon viiniä kahdestaan, tyylikkäästi kalsareissa, netflix seurana.
Kaikki pitivät viikonloppuna huolen siitä, ettei vittuilulle tullut loppua. Olenhan porukan granny.
Tuo kolmijalkainen mm. mainitsi nauraen, ettei hänen sylissään ole koskaan aiemmin istunut ketään näin vanhaa - mitä sitä puumanainen itselleen voi..
Onneksi meidän suvussa naiset elää sinne yhdenksänkympin paremmalle puolen, joten vielä on hyvällä tsägällä ainakin parit samanmoiset jäljellä.

Jos jotain hyvää, itsekunnioitus on korkeammalla, kuin koskaan aiemmin. En siedä enää ihan mitä tahansa paskaa, enkä sensuroi itseäni yhtä kovalla kädellä kuin ennen.Vaikka joinain päivinä se itsevarmuus ei olisi ihan parhaimmillaan, on itsekunnioitus asia, joka tulee takaraivosta ja ilmoittaa mitä tarvii sietää ja mitä ei.

Huomaan myös päivä päivältä haluavani tehdä enemmän niitä asioita, joita rakastan.
Sitä puntaroi paljon enemmän asioita ja sitä, onko jokin tavoite kaiken vaivan väärti, jos se tuo viikottain pahaa mieltä, vai voisiko sitä valita toisen tien, joka veisi pidempään, mutta sitä nauttisi matkasta ihan eri tavalla.

Tällä hetkellä eniten kaipaisin omaa kotia ja ensinäkin LOMAA.
Olisi myös ihana karata ystävien kanssa extempore jonnekin - ihan mihin vaan - istua rantsussa auringon noustessa, juoda vähän viiniä, värjätä tukka hattaran punaiseksi, tanssia ja laulaa kurkkutorvi pitkänä.
Nuorempana sitä kutsuttiin nimellä cool.
Tässä iässä se menee nimellä kolmenkympin kriisi.

Töissä kävi tänään eräs super symppis, aurinkoinen asiakas, joka saa aina meikäläisen ihan mahtavalle tuulelle. Korviin asti ulottuva hymy kasvoillaan, hän kertoi täyttäneensä juuri 40 ja ettei koskaan nuorempana olisi osannut kuvitellakaan, kuinka mahtavaa elämä on nelikymppisenä.
Eli sitä odotellessa. <3Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, rakkauskirjeet ja lahjukset voi pistää osoitteeseen EHBblog@gmail.com. ;)